Părerea TA este IMPORTANTĂ pentru noi!

Scrie AICI părerea TA!

PENTRU CĂ PĂREREA TA CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT !

Apreciem faptul că ai ales serviciile GDS LEARNING CENTER şi îţi mulţumim!

Ne dorim ca serviciile noastre să fie la cele mai înalte standarde de calitate, tocmai de aceea opinia TA este foarte valoroasă pentru noi.

Cu acordul tău, părerile, impresiile, gândurile şi ideile tale vor fi publicate pe website-ul www.gdslearningcenter.ro şi în materialele de prezentare ale GDS LEARNING CENTER.

CU NOI FACI PERFORMANŢĂ!

Părerea TA contează!

Scrie AICI părerea TA!
Bună ziua. Constantin Soare este numele meu. Aș dori să profit de această oportunitate oferită, anume de a adăuga un comentariu pe site-ul dumneavoastră. Având în trecut o experiență nereușită într-un alt centru de limbi străine, în urmă cu un an, neavând nici un fel de referințe, ci pur și simplu doar prin prisma faptului că ne este aproape de casă, am înscris copilul la cursurile de limbă engleză din cadrul GDS Learning Center. În scurt timp, după câteva ședințe de pregătire am constatat că aici avem parte de un profesionalism fără reproș al conducerii centrului dar și al cadrelor profesorale datorită metodelor de predare care se fac de pe materiale didactice de cea mai bună calitate ce propun o vastă diversitate a temelor. Profesioniști 100% ! În încheiere v-aș acorda o notă, care ar fi 10, dar nefiind cadru didactic :)) nu-mi permit. Așadar vă transmit faptul că noi în continuare vom veni la cursurile din cadrul centrului dumneavoastră cu același entuziasm și cu plăcerea de a descoperi și cunoaște tainele limbii engleze îndrumați de către cei mai iscusiți profesori. Vă doresc să o țineți tot așa! Mult succesc pe mai departe! Mulțumim GDS! Toate cele bune!
Constantin Soare
Frecventăm centrul GDS Learning Center de 2 ani și suntem foarte mulțumiți de modul de predare, materialele folosite și personalul super profi. Recomandăm cu toată încrederea.
Dita Irina Mirela
Seriozitate şi profesionalism! Ne place foarte mult cum este structurat cursul, predarea se face cu multă răbdare şi prin joculeţe pe plac copiilor. Fetiţa noastră merge cu plăcere la curs şi are o evoluţie foarte bună.
Diana Drăghici