ÎNVAŢĂ LIMBA GERMANĂ

VEZI OFERTA!

Predarea noţiunilor se realizează conform unei planificări calendaristice atent întocmite, în baza conţinuturilor lingvistice conform Cadrului Comun European de Referinţă (CEFR).

Evoluţia cursanţilor este atent monitorizată pe întreg parcusul, prin teste de progres, tutorele fiind înştiinţat exact despre evoluţia cursantului, astfel ca la finalul anului şcolar, cursantul poate susţine unul dintre examenele de specialitate conform nivelului de pregătire, pentru limba studiată.

Conţinuturile cursurilor sunt organizate în vederea susţinerii acestor examene pe fiecare nivel, urmărind atât perfecţionarea cunoştinţelor de limbă, aici ne referim la înţelegerea limbii vorbite, înţelegerea unui text scris, capacitatea de a conversa, capacitatea de a comunica oral şi scris, cât şi deprinderea corectă a metodologiei şi tehnica specifică fiecărui examen în parte.

Părerea TA contează!

Scrie AICI părerea TA!
Bună ziua. Constantin Soare este numele meu. Aș dori să profit de această oportunitate oferită, anume de a adăuga un comentariu pe site-ul dumneavoastră. Având în trecut o experiență nereușită într-un alt centru de limbi străine, în urmă cu un an, neavând nici un fel de referințe, ci pur și simplu doar prin prisma faptului că ne este aproape de casă, am înscris copilul la cursurile de limbă engleză din cadrul GDS Learning Center. În scurt timp, după câteva ședințe de pregătire am constatat că aici avem parte de un profesionalism fără reproș al conducerii centrului dar și al cadrelor profesorale datorită metodelor de predare care se fac de pe materiale didactice de cea mai bună calitate ce propun o vastă diversitate a temelor. Profesioniști 100% ! În încheiere v-aș acorda o notă, care ar fi 10, dar nefiind cadru didactic :)) nu-mi permit. Așadar vă transmit faptul că noi în continuare vom veni la cursurile din cadrul centrului dumneavoastră cu același entuziasm și cu plăcerea de a descoperi și cunoaște tainele limbii engleze îndrumați de către cei mai iscusiți profesori. Vă doresc să o țineți tot așa! Mult succesc pe mai departe! Mulțumim GDS! Toate cele bune!
Constantin Soare
Frecventăm centrul GDS Learning Center de 2 ani și suntem foarte mulțumiți de modul de predare, materialele folosite și personalul super profi. Recomandăm cu toată încrederea.
Dita Irina Mirela
Seriozitate şi profesionalism! Ne place foarte mult cum este structurat cursul, predarea se face cu multă răbdare şi prin joculeţe pe plac copiilor. Fetiţa noastră merge cu plăcere la curs şi are o evoluţie foarte bună.
Diana Drăghici

VINO LA CELE MAI MODERNE CURSURI DE LIMBI STRĂINE!

GDS Learning Center încurajează şi susţine dezvoltarea spontaneităţii, a independenţei gândirii, susţine motivaţia creativă şi exprimarea liberă, modernă si elevată.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU!