ÎNVAŢĂ LIMBA ENGLEZĂ

Predarea noţiunilor se realizează conform unei planificări calendaristice atent întocmite, în baza conţinuturilor lingvistice conform Cadrului Comun European de Referinta (CEFR).

Evoluţia cursanţilor este atent monitorizată pe întreg parcusul, prin teste de progres, tutorele fiind înştiinţat exact despre evoluţia cursantului, astfel ca la finalul anului şcolar, cursantul poate susţine unul dintre examenele de specialitate, conform nivelului de pregătire, pentru limba studiată.

Cursurile pentru copii se adresează celor de peste 4 ani, şedinţele se desfăşoară în grupe de 8-10 cursanţi, iar la cerere se pot face şi şedinţe individuale.

Scopul nostru este ca, prin pregătirea acordată cursanţilor, prin metodele noastre de predare modernă, interactivă, inovativă, să le captăm atenţia şi să îi învăţăm să îşi exprime ideile şi gândirea şi prin vocea unei limbi străine.

Personalul GDS LEARNING CENTER este specializat şi autorizat în pregătirea pentru examenele de specialitate pentru limbile din portofoliu, respectiv engleza şi germana.

Conţinuturile cursurilor sunt organizate în vederea susţinerii acestor examene pe fiecare nivel, urmărind atât perfecţionarea cunoştinţelor de limbă, aici ne referim la înţelegerea limbii vorbite, înţelegerea unui text scris, capacitatea de a conversa, capacitatea de a comunica oral şi scris, cât şi deprinderea corectă a metodologiei şi tehnica specifică fiecărui examen în parte.

Examenele se vor susţine şi la sediul centrului nostru din Strada Speranţei nr. 6-8, Bragadiru, GDS LEARNING CENTER fiind Member of the British Council Exams Partnership Programme.

Părerea TA contează!

O echipă de profesionişti şi dedicaţi pentru ceea ce fac! Băiatul meu merge cu plăcere la centru (limba engleză), orele sunt pe placul copiilor, învăţarea se face relaxat. Recomand cu cea mai mare încredere.

Cătălina S.

Sofia vine cu mare plăcere la cursuri, chiar și când primește test 🙂 Îi place atmosfera, modul de predare și de Doamna Profesoară. Învață prin joc, filmulețe și prin discuţii libere, ceea ce o ajută să asimileze repede și ușor. Vreau să îi mulțumesc lui Teacher Laura, pe care o apreciez pentru profesionalism, cunoștințe, dar și pentru felul în care se comportă și se apropie de copii. Toți copiii o îndrăgesc și presupun că și părinții. Să o țineți tot așa! Eu sunt foarte mulțumită! Vă recomand celor care își doresc învățarea limbii engleze!

Pîslaru Mădălina

Copilul meu este plăcut impresionat de modul de predare. Vine cu plăcere la cursuri. A făcut progrese fără efort. Cu doamna profesoară am comunicat de multe ori, știind că Andrei nu este mereu liniștit. Sunt foarte mulțumită de program. Poate să ajungă la timp după cursurile de la școală. Ca și părinte, vin la centru cu plăcere. Știu că toți copiii sunt în siguranță, se simt apreciați și încurajați. Am recomandat și altor persoane acest centru.

Tabacu Marilena

Felicitări! O echipă bine pregătită! Activitățile, cursurile intensive și distractive sunt menite să îi atragă atenția copilului. Sunt foarte mulțumită de pregătirea acordată copilului meu, am fost informată permanent despre evoluția lui.  Vă mulțumesc! Recomand GDS cu cea mai mare încredere!

Alina Varzaru

Alexia este motivată să participe la cursuri. Îi place să înveţe limba engleză prin joc, prin activităţi comune cu ceilalţi cursanţi, dar şi prin lucrul în echipă. Am comunicat foarte bine cu GDS şi am fost informat cu privire la activităţile desfăşurate şi evoluţia copilului.

Sirbu Viorel Valentin

Noi suntem foarte mulțumiți de cum a decurs totul, pentru Raisa timpul a fost foarte scurt și au fost primele cursuri unde ea a participat fără noi, cu o durată așa de mare, un pas foarte important pentru ea! Vă mulțumim pentru implicare și pentru tot suportul oferit, a fost cumva o perioadă de acomodare, dar în același timp, a și învățat multe lucruri noi, cu toate că noi știm că este o fire energică și se concentrează greu să stea mult timp să facă o activitate! Felicitări pentru tot ce faceți în fiecare zi, se vede profesionalismul, dar și empatia și modul  ‘friendly’ în care interacționați cu clienții!

Raluca

Frecventăm centrul GDS Learning Center de 2 ani și suntem foarte mulțumiți de modul de predare, materialele folosite și personalul super profi. Recomandăm cu toată încrederea.

Dita Irina Mirela

Seriozitate şi profesionalism! Ne place foarte mult cum este structurat cursul, predarea se face cu multă răbdare şi prin joculeţe pe plac copiilor. Fetiţa noastră merge cu plăcere la curs şi are o evoluţie foarte bună.

Diana Drăghici

Bună ziua. Constantin Soare este numele meu. Aș dori să profit de această oportunitate oferită, anume de a adăuga un comentariu pe site-ul dumneavoastră.
Având în trecut o experiență nereușită într-un alt centru de limbi străine, în urmă cu un an, neavând nici un fel de referințe, ci pur și simplu doar prin prisma faptului că ne este aproape de casă, am înscris copilul la cursurile de limbă engleză din cadrul GDS Learning Center. În scurt timp, după câteva ședințe de pregătire am constatat că aici avem parte de un profesionalism fără reproș al conducerii centrului dar și al cadrelor profesorale datorită metodelor de predare care se fac de pe materiale didactice de cea mai bună calitate ce propun o vastă diversitate a temelor. Profesioniști 100% !

În încheiere v-aș acorda o notă, care ar fi 10, dar nefiind cadru didactic :)) nu-mi permit. Așadar vă transmit faptul că noi în continuare vom veni la cursurile din cadrul centrului dumneavoastră cu același entuziasm și cu plăcerea de a descoperi și cunoaște tainele limbii engleze îndrumați de către cei mai iscusiți profesori.

Vă doresc să o țineți tot așa! Mult succesc pe mai departe! Mulțumim GDS! Toate cele bune!

Constantin Soare

VINO LA CELE MAI MODERNE CURSURI DE LIMBI STRĂINE!

GDS Learning Center încurajează şi susţine dezvoltarea spontaneităţii, a independenţei gândirii, susţine motivaţia creativă şi exprimarea liberă, modernă si elevată.