CURSURI COPII

Cursurile organizate de către GDS Learning Center sunt structurate în aşa fel încât să poată acoperi o plajă largă de vârste. Considerăm că vârsta ideală pentru începerea studierii unei limbi străine este de minim 4 ani, vârsta de la care se începe punerea bazelor pentru limba dorită, prin diferite joculeţe, cântecele, materii suplimentare, toate prin metode moderne de predare, îmbinând elementele predării într-un mod plăcut.

Odata cu creşterea în vârstă, desigur că va creşte şi nivelul celor asimilate, astfel ca, începând cu Nivel Starters, se va intra pe suport de curs, şi anume, pregătire Cambridge. Colaborăm cu edituri de top, folosim cele mai bune manuale ca şi suport de curs, pentru o evoluţie constantă şi pozitivă, astfel ca la finalul parcurgerii acestora, îi îndrumăm pe cei mici să treacă şi prin experienţa unui examen de profil.

Cursurile de LIMBA ENGLEZĂ sunt susţinute de personal calificat, ales după criterii foarte stricte precum: nivel superior de studii, certificări şi diplome în domeniu, pasiune în a preda, afectivitate faţă de cei mici, dar şi puterea de a duce la capăt o întreagă sesiune de cursuri, pentru a se menţine astfel starea de bine a cursantului.